FAQ

Hoe kan ik als bedrijf, instelling of particulier bestellen?

»U kunt via de website direct bestellen. U kunt daar zelf uw gegevens invoeren en direct klant worden. Particulieren bedienen we als service (vooral vanuit onze bestaande voorraad). Onze bedrijfsvoering is echter ingericht op B2B. Onze algemene voorwaarden zijn opgesteld om zakelijke klanten te bedienen. Wij benadrukken de particuliere klant dat  het recht van retour niet van toepassing is. Wij gaan ervan uit dat u zelf kunt beoordelen op basis van de door ons verstrekte gegevens of het product voor u gaat werken/passen.  Gelieve ons dan ook niet te contacten om vragen over uw stoel, uw tafel etc. te stellen, deze kunnen wij telefonisch en per mail niet beantwoorden op afstand.
U krijgt binnen 2 werkdagen via de e-mail een orderbevestiging.

Is er een minimum orderbedrag?

» Wij hebben geen minimum orderbedrag, echter onder de € 250,- zijn wij genoodzaakt verzend- en afhandelingskosten te rekenen. Deze vervallen niet bij kleine artikelen of kleine aantallen. Ook versturen wij niet per post om de verzendkosten voor u te drukken, wij leveren enkel met track & trace.

Hoe kan ik snel een artikel vinden?

» U kunt bovenaan in de zoekbalk een omschrijving of nummer ingeven.

Kan ik ook samples aanvragen?

» Van meerdere artikelen kunt u als bedrijf in overleg (al dan niet betaalde samples) ontvangen. Dit doen wij alleen aan de hand van een offerte aanvraag of order, waarbij we ook orderkosten berekenen om deze service te faciliteren.

Kan ik minder bestellen dan het minimum bestelaantal?

» Als het om een voorraadartikel gaat, vaak wel. Stuurt u a.u.b. een verzoek per email, wij laten u dan weten of het kan en wat de te verwachten kosten zijn.

Ik zoek een andere maat of kleur kan dat?

» Ja, als u ons de gewenste maat of uitvoering per e-mail doorstuurt en refereert aan het unieke site nummer of de groepsomschrijving, dan zoeken wij dat voor u uit. De kans is groot dat wij u kunnen helpen, omdat wij er naar streven een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Let wel, speciaal bestelde artikelen leveren wij alleen als volledige MOQ.

Kunt u snel leveren?

» Wij hebben zeer veel artikelen op voorraad. Deze zijn zeer snel leverbaar. Voor veel andere artikelen geldt ook dat er snel geleverd kan worden, vaak binnen een week.

Kan ik ook afhalen? Wat is jullie adres?

» Op speciaal verzoek kunnen wij een afspraak maken om af te halen. Neemt u daarvoor aub contact met ons op. Wij rekenen verzend- afhandelingskosten, die vervallen daarmee niet.
Ons adres vindt u in de contactgegevens

Wat zijn de verzendkosten en degelijke?

» Onderaan elke productpagina staan de verzendkosten en orderkosten.

Kan ik ook retourneren?

» Wij zijn een business to business onderneming, wij zullen slechts in overleg producten retour nemen. De retourkosten nemen wij niet voor onze rekening.

Wat is de status van mijn order?

» U krijgt van ons een orderbevestiging met daarin de te verwachten levertijd.

Gebruiken jullie ook cookies?

» Wij gebruiken in het bestelproces cookies om e.e.a. goed te laten verlopen. Wanneer u de website opstart wordt u gevraagd deze te accepteren.